בית פרטי ברמת החייל

שטח: 200sqm
עיצוב: EB Design
צילום: Ido Adan

בית פרטי ברמת החייל

בית פרטי ייחודי בעל שלוש קומות כאשר מפלס הקרקע הורם ממפלס הרחוב ותוכנן על עמודי ברזל על מנת למקסם כניסת אור טבעי.
הבית בעל התקרות הגבוהות ומטבח פתוח ומזמין עוצבו והותאמו ללקוחות בעלי אופי סולידי ואהבה גדולה לאמנות. דגש רב ניתן לחללים הציבוריים בבית על מנת להעשיר את חווית האירוח של הלקוחות, שכן הם מרבים לארח.
אלמנט עיצובי מרכזי מאוד בחלל הינו קיר דמוי בטון מעודן המהווה הצהרה עיצובית וקונטרסט עדין לקירות הלבנים העוטפים את פנים המבנה.
גם גופי התאורה רכים אך נוכחים בחלל מהווים אלמנט עיצובי משמעותי.
בחירת הריהוט והחומרים בחללים המרכזיים נבחרו בהשראת הרצון לקשר את החוץ לפנים.
גם החדרים בקומה העליונה עוצבו ותוכננו מחדש כאשר הקו שהוביל היה הרצון לייצר תנועת אויר במעברים בין החדרים ולאפשר את חדירתו לחלל מחזית הבית.

רוצים גם לשדרג את הפרויקטים שלכם עם השטיחים שלנו? השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם!